Social

Scandal monstru. Victor Micula, amendat cu 5000 de lei și ironizat de polițist

Scandal monstru. Victor Micula, amendat cu 5000 de lei și ironizat de polițist. Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, s-a ales cu o amendă, în noaptea de marți spre miercuri. Acestaa fost prins circulând cu maşina fără justificare legală în zona comunei Paleu. În mașină se mai aflau alte  trei persoane.

Printre ele se afla şi preşedintele asociaţiei, Cristian Tuduce, care i-a susţinut spusele, ba chiar a sunat şi la 112, ca să reclame suspiciunile de braconaj. înainte să fie opriţi de echipajul de Poliţie. Cei patru au fost sancționați cu câte 5.000 lei pentru încălcarea ordonanţelor militare.

Victor Micula, amendat cu 5.000 lei pentru încălcarea ordonanţelor militare. Poliţistul, acuzat de abuz pentru că l-a ironizat şi i-a spart afaceristului telefonul (VIDEO)

Polițist care iubește limba română

Victor Micula nu contestă amenda. Însă e nemulţumit că poliţistul l-a ironizat pentru că a pronunţat greşit cuvântul „braconier”. Deasemenea, susține Micula, polițistul i-a spart telefonul „foarte scump”, cu care îl filma.

„Am plecat să vedem ce se întâmplă. Pe fondul nostru au mai fost braconieri. Pe drum, Tuduce a sunat şi la 112. Însă nu am mai ajuns în zona în care s-au auzit împuşcăturile pentru că am fost opriţi de o patrulă de Poliţie”, a povestit Micula, conform Bihoreanul.

Atât Tuduce cât şi Micula au încercat să le explice acest lucru şi poliţiştilor care i-au oprit, însă aceştia nu au ţinut cont de justificare. Cel mai iritat de situație s-a arătat Victoraș Micula. Acesta a fost deranjat când polițistul Ciprian Popa l-a ironizat pentru că a spus „branconier”, în loc de „braconier”.

 

Dialog Victoraș Micula- polițist: „Bran-co-ni-er?”. „Bra-co-ni-er!”

Micula: Deci, domnul poliţist, să înţeleg că ne-aţi oprit, pe noi, pe mine, care sunt vicepreşedintele (asociaţiei de vânătoare, n.r.) ca să nu pot ajunge la branconier, da? Sunteţi prieten cu braconierii de pe fondul celălalt…
Poliţist: Branconier sau ce, cum ai zis…
Victor Micula: Bra-co-ni-er…
Poliţist: Bran-co-ni-er…
Victor Micula: Bun, asta o s-ajungă la televizor, nu-i o problemă…
Poliţist: Bran-co-ni-er… Da’ cum aţi zis?
Victor Micula: Bra-co-ni-er… Nu vă mai bateţi joc de mine, că nici eu nu-mi bat joc de dumneavoastră…
Poliţist: Bran-co-ni-er… Cum aţi zis, că n-am înţeles? Să caut în dicţionar… Haideţi să mergem la post, să faceţi o reclamaţie dacă insistaţi că s-o braconat…

Ulterior, poliţistul îi cere lui Micula să se întoarcă cu spatele și să pună mâinile pe maşină. Îi smulge telefonul din mână şi îl aruncă în apă, după care îl somează să urce în vehicul. Polițistul a refuzat să-l lase să-şi recupereze telefonul scump căzut într-o baltă, nici chiar când tânărul îl ameninţă că-l va plăti.

Juniorul Micula a devenit celebru în ultimii ani pentru excentricităţile sale. A picat Bac-ul, s-a filmat la vânătoare şi mergând cu elicopterul în cluburile de la mare. A intrat cu maşina pe aleile unui parc. În urmă cu doi ani, s-a însurat şi părea că s-a „cuminţit”.