Showbiz

Scandal uriaș în TVR. Emisiunea unui jurnalist celebru a fost suspendată

Scandal uriaș în TVR. Emisiunea unui jurnalist celebru a fost suspendată

Este pentru a doua oară când emisiunea lui Ionuț Cristache a fost suspendată. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul de la TVR pe contul personal de socializare. Pe cine a supărat jurnalistul?

”Emisiunea Romania 9, din aceasta seara, este suspendata din motive editoriale! Ne revedem maine seara, de la 21.00, daca nu intervin alte modificari!”, a scris miercuri Ionuț Cristache pe internet.

Conducerea TVR a decis suspendarea emisiunii lui Ionuț Cristache

„Tocmai am fost anuntat ca azi, emisiunea Romani9 e suspendata din motive editoriale care vizeaza o editie speciala. Asadar, ne vedem luni, de la 21.00, daca nu intervine alta schimbare in grila!”, a scris Ionuț Cristache la acea dată pe Facebook.

Gestul TVR vine în contextul în care postul a decis să-i mute emisiunea lui Cristache, emisiune denumită simbolic România 9 și realizată la ora 21.00, la ora 17.00.

Jurnalistul a povestit că a fost sunat de directorul interimar care i-a spus că emisiunea va fi difuzată, din 21 iunie, la o altă oră.

Cum motivează suspendarea directorul interimar al TVR 1?

„Singura explicație oferită de directorul interimar al TVR 1 a fost că “așa a vrut doamna” (n.r. Ramona Săseanu). Am întrebat dacă au făcut vreun studiu, dacă au să-mi reproșeze ceva, mi-a transmis că nu, așa a vrut doamna, asa s-a întâmplat!”, a explicat Cristache.

El a mai povestit că i s-a spus că, în cazul în care are vreo obiecție, să meargă și să stea de vorbă cu Ramona Săseanu, șefa TVR, potrivit Capital.