Social

Scandalul termometrelor continuă! „Temperatura nu se mai ia, când s-a făcut, ne-a sărit lumea în cap!”

Scandalul termometrelor continuă! Măsurarea temperaturii la intrarea în spațiile publice închise, magazine și în clădirile instituțiilor publice sau ale operatorilor economici este obligatorie, însă pentru unii a devenit o stare de relaxare.

În acest sens, măsurarea temperaturii la distanță nu se mai face la unele magazine alimentare. Angajații care făceau  triajul epidemiologic al clienților sau care să le interzică celor care nu au mască de protecție accesul în supermarket spun că „temperatura nu se mai ia, când s-a făcut, ne-a sărit lumea în cap!”.

O echipă Digi 24 a mers prin mai multe magazine pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile luate de autorități în starea de alertă, însă, spre surprinderea tuturor, aflăm că angajații care ne opreau, în timpul stării de urgență, cu termometrul la intrare în magazinul alimentar, au dispărut.

ATENȚIE! Conform ordinului comun emis de Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne, pe perioada stării de alertă se impune în continuare purtarea măștii de protecție, dar și efectuarea triajului epidemiologic.