Social

Scăpăm sau nu de declarația pe propria răspundere, după 15 mai? Anunțul premierului

Scăpăm sau nu de declarația pe propria răspundere, după 15 mai? Anunțul premierului. Ludovic Orban a declarat, luni, că nu s-a luat o decizie definitivă. Șeful Guvernului a mai spus că o decizie în acest sens va fi luată de Consiliul Național pentru Situații Speciale de Urgență, după declararea stării de alertă.

„Referitor la decizia dacă va fi sau nu va fi necesară declarația, decizia va fi luată de Consiliul Național pentru Situații Speciale de Urgență, după declararea stării de alertă. Există opinii pe tema asta. Până la urmă va prevala decizia Consiliului Național pentru Situații Speciale de Urgență și o vom anunța public. În mod evident, în timp util, astfel încât oamenii să știe despre ce e vorba.

Ce este cert? Vor exista o sumă de motive care sunt deja publicate pe site-ul Ministerului Afecerilor Interne, le-am prezentat public. Pentru deplasarea în afara localității, de asemenea, ne gândim pentru arealurile metropolitane, unde practic există o legătură extrem de apropiată, să nu existe astfel de restricții.

Pentru că sunt foarte mulți care lucrează, în arealul metropolitan, în afara capitalei reședință de județ. Cum e cazul Pitești-Miovei, de exemplu. Astfel încât să nu existe restricții în ceea ce este considerat un areal metropolitan rezonabil.” a declarat Ludovic Orban, conform stirileprotv.