Info Actual

Info Actual > Diverse > Scenariu sumbru. Ce se întâmplă cu animalele dacă stăpânii au COVID-19
Diverse

Scenariu sumbru. Ce se întâmplă cu animalele dacă stăpânii au COVID-19

Scenariu sumbru. Ce se întâmplă cu animalele dacă stăpânii au COVID-19

Scenariu sumbru. Ce se întâmplă cu animalele dacă stăpânii au COVID-19. Informații de ultim moment. În urma cercetărilor, specialiștii au constatat că și animalele pot contacta noul virus de care se teme o lume întreagă. 

Un nou studia arată că persoanele care s-au infectat cu noul virus din China și prezintă simptome ce ar putea indica o infecție ar trebui să stea o perioadă departe de prietenii lor necuvântători, avertizează veterinarii, potrivit The Mirror.

Imediat după ce mai multe animale de companie au prezentat simptome ale unei infecții respiratorii în timp ce proprietarii lor erau infectați cu noul coronavirus, cercetătorii au început să lucreze la acest studiu .

Animalele de companie aflate în locuințe în care proprietarii sunt infectați cu COVID-19 ajung să sufere de aceeași boală
„Rezultatele preliminarii arată că multe dintre animalele de companie aflate în locuințe în care proprietarii sunt infectați cu COVID-19 ajung să sufere de aceeași boală!”, a explicat Dorothee Bienzle, profesor de Patologie Veterinară la Universitatea Guelph, Canada.

Citește continuarea…