Info Actual > Showbiz > Scenariul care pune pe jar scena politică. S-a aflat ce vrea să facă, de fapt, Florin Călinescu
Showbiz

Scenariul care pune pe jar scena politică. S-a aflat ce vrea să facă, de fapt, Florin Călinescu

Scenariul care pune pe jar scena politică. S-a aflat ce vrea să facă, de fapt, Florin Călinescu

Este a doua oară când Florin Călinescu pleacă de la Pro TV. Oare va reveni? După ce a anunțat că renunță la colaborarea cu televiziunea deținută de compania PRO TV SRL, care face parte din grupul Central European Media Enterprises, actorul a anunțat care este planul său secret de viitor.

Florin Călinescu a rupt tăcerea: Care este planul secret prin care va încerca să revină la formatul de emisiune care l-a consacrat cu adevărat. Într-un interviu pentru Aleph News, fosta vedetă Pro TV a spus că ar dori să facă un talk show politic de satiră pentru că acesta este formatul de emisiune care l-a consacrat cu adevărat.

„Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”.

Este a doua lovitură sub centură pentru Pro TV. De această dată, Florin Călinescu nu va mai fi în juriul emisiunii „Românii au talent”. Emisiunea cu cea mai mare audiență din România. Dar de ce și-a dat demisia actorul?

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu.

Admiratorii actorului vor mai avea șansă să îl mai vadă pe micul ecran?

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public”, a mai spus Florin Călinescu.

Legat de noul său proiect, Florin Călinescu spune că politica are prioritate și un talk show politic de satiră ar fi interesant.

„Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru”, a spus Florin Călinescu, confirmând că își îndreaptă privirea către un alt proiect.

„Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Florin Călinescu.