Info Actual

Info Actual > Diverse > Scene incredibile în Parlament. Și-a pupat nevasta pe sâni, în văzul întregii țări. Ce a urmat, este incredibil
Diverse

Scene incredibile în Parlament. Și-a pupat nevasta pe sâni, în văzul întregii țări. Ce a urmat, este incredibil

Scene incredibile în Parlament. Și-a pupat nevasta pe sâni, în văzul întregii țări. Ce a urmat, este incredibil

Scene incredibile în Parlament. Și-a pupat nevasta pe sâni, în văzul întregii țări. Ce a urmat, este incredibil.

Un scandal fără precedent a avut loc în Argentina, după ce un deputat a întreținut scene intime în timpul unei ședințe a plenului, desfășurată prin videoconferință. Juan Emilio Ameri, un deputat argentinian, și-a pupat nevasta pe sâni, în văzul colegilor și a întregii țări.

Ședința plenului a fost întreruptă imediat. Imediat după acest episod, înregistrarea a devenit virală pe internet, iar deputatului i s-a cerut demisia.

Escándalo: el diputado Juan Emilio Ameri manoseó a su pareja en plena  sesión - Vox - Portal de noticias de la provincia de Mendoza

„Fiindcă era chiar lângă mine, am pupat-o pe sâni”

Juan Emilio Ameri a explicat, mai târziu, că acest lucru regretabil s-a întâmplat din cauza faptului că el credea că are camera închisă. Pe deasupra conexiunea la Internet era una foarte proastă.

„Mă simt foarte prost. Ăsta-i adevărul. Dunt dezolat, nu trebuia să se întâmple așa ceva. Eu am un smenal groaznic la Internet, la mine acasă, ba vine, ba pleacă. Nu eram conectat în acel moment. A venit nevasta mea și am întrebat-o ”Che, vreau să-ți văd protezele”. Operația a decurs bine. „Che, cicatricile arată bine, mai mult sau mai puțin”. Și fiindcă era chiar lângă mine, am pupat-o pe sâni. Asta e totul. Nu s-a întâmplat altceva.

Și tocmai în acel moment a revenit semnalul și m-am reconectat în mod automat și s-a văzut pe cameră ceva ce ține de intimitatea unei persoane. E ceva grav, nu trebuia să se întâmple în plină sesiune, dar eu eram deconectat. Nu-mi rămâne altceva decât să-mi cer scuze de la deputați și de la argentinieni”, a declarat Juan Emilio Ameri pentru ‘TN – Todo Noticias‘.