Info Actual

Info Actual > Showbiz > Schimbare radicala de look! Cum arata acum Anamaria Prodan
Showbiz

Schimbare radicala de look! Cum arata acum Anamaria Prodan

Schimbare radicala de look! Cum arata acum Anamaria Prodan

Schimbare radicala de look! Anamaria Prodan a reusit sa isi uimeasca fanii cu cel mai recent pictorial al sau. Vedeta a pozat pentru o revista dedicata si este de nerecunoscut.

Pentru a ieși în evidență, la ședința foto, hair-stylistul i-a propus vedetei o schimbare radicala de look

Impresara s-a vopsit și și-a ondulat părul, optând pentru o coafură afro extrem de îndrăzneață. Pictorialul realizat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei dedicate tinerelor care se află în căutarea celor mai frumoase rochii de mireasă, scrie Capital.

Anamaria Prodan: Speranța și dragostea vindecă orice

„O copertă nouă în curând. Roșul este culoarea vieții! Speranța și dragostea vindecă orice și tocmai de aceea am ales să apar așa în noua ediție a revistei Nunta. Mulțumiri întregii echipe”, transmite Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Vedeta cheltuie o avere pe întreținerea părului

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan, conform Libertatea.

Aceasta ajunge să cheltuiască și suma de 4.000 de euro pentru extensii și peruci. Mai mult decât atât, vedeta folosește și tratamente scumpe pentru păr pentru a avea podoaba capilară dorită.