Info Actual

Info Actual > Showbiz > Schimbări în vremuri de criză! A renunțat la costumul de gimnastică pentru cel de polițist
Showbiz

Schimbări în vremuri de criză! A renunțat la costumul de gimnastică pentru cel de polițist

Schimbări în vremuri de criză! A renunțat la costumul de gimnastică pentru cel de polițist

Schimbări în vremuri de criză! A renunțat la costumul de gimnastică pentru cel de polițist. Este vorba de o cunoscuta sportivă, multiplă campioană europeană și medaliată la Campionatele Mondiale și Olimpice. Larisa Iordache  a anunţat că va îmbraca, temporar, uniforma de polițist.

Mesajul a fost făcut astăzi, pe pagina sa de Facebook.  „Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra!”, a anunțat Larisa Iordache.

„Este urât să jigniți”

Se pare că mulți admiratori au crezut că Larisa a îmbrăcat costumul de polițist în glumă. Unii dintre aceștia i-au trimis mesaje indecente. Gimnasta a revenit cu un nou mesaj, în care a cerut decență în comentarii. „Va rog din suflet cititi mesajul din descriere pozei cu atentie si nu mai jigniti! Este urat sa jigniti si sa faceti un om in toate felurile si voi sa stati in casa sau sa va plimbati pe strada fara sa va pese de cei din jurul vostru! Este usor sa criticati o persona, dar sa spui o vorba buna mai greu.
Comentariile nu sunt obligatorii daca sunt intr-un mod negativ . Nu trebuie sa facem un numar de comentarii si sa va varsati supararea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele ce scriu comentarii urate, fara sa realizeze ca jignesc in ceea ce scriu”, a ținut să specifice Larisa Iordache.

 

Larisa Iordache este angajat al clubului sportiv Dinamo, structură a MAI, și are grad de agent. Astfel, din ordinul ministrului Marcel Vela, peste 2000 de angajați din aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne au fost detașați la structurile din teritoriu, pentru a completa personalul existent pe durata pandemiei de coronavirus din România.