Lifestyle

Scrisoarea Parintelui Iosif: Moare o lume pentru ca alta sa se nasca

Scrisoarea Parintelui Iosif. Mihai Morar, prezentator TV, a postat recent o morala emotionanta despre Covid-19. Acestea sunt cuvintele pe care toata lumea ar trebui sa le citeasca!

„Moare o lume pentru ca alta să se nască…

Scrisoarea unui părinte. Despre liniște. Despre omenire. Despre omenie. Aceasta a fost „Morala lui Morar” la Radio ZU. Pentru a rezista în această perioadă separați, dar împreună”, a scris Mihai Morar, prezentator TV, pe pagina de Facebook., potrivit DcNews.

 

Scrisoarea Parintelui Iosif: Este afară o liniște teribilă, în toată lumea asta

„Dincole de panică și frică, de nebunia cumpărăturilor făcute fără rost, de glumele uneori nesărate, ce vin tot dintr-o teamă ascunsă, dincolo de toate astea, s-a făcut liniște. Liniștea de care umanitatea nu a mai avut parte de foarte mulți ani, poate prea mulți să fie spre binele nostru. Este afară o liniște teribilă, în toată lumea asta. Oamenii s-au oprit în loc în nebunia care s-a numit impropriu: Viață! Abia acum ar trebui să înțelegem că ceea ce am trăit, până a început pandemia, nu era viața noastră. Fiecare dintre noi alerga după ceva, după cineva și mai ales după putere și bani. Că banii conferă putere sau puterea conferă bani, nici nu mai are importanță”, sunt cuvintele părintelui Iosif, citite de prezentatorul TV in matinalul de la Radio ZU. .

Moare o lume pentru ca alta să se nască!

„Important e că omenirea asta continuă, omenirea călca peste orice și peste oricine. Omenirea și-a vândut sufletul, a uitat să iubească, să zâmbească, să dea dovadă de empatie, toleranță, înțelegere și mai ales iertare. Doar că a venit o secundă în viața noastră în care suntem nevoiți să ne izolăm. Izolarea nu e un lucru rău. Vom avea o vreme să ne împrietenim din nou cu noi, cu oamenii la care ținem, cu familiile noastre, cu sufletele noastre. Dumnezeu, divinitatea, Universul sau cum vreți voi să-i spunem nu face nimic la întâmplare. Din toată nebunia asta, vor apărea și lucruri bune, poate mărețe. Moare o lume pentru ca alta să se nască! Suntem obligați să o facem. Dacă nu vom avea tăria să renaștem, vom fi obligați într-un fel sau altul, importantă este întrebarea, nu răspunsul: De ce se întâmplă acest lucru pentru noi toți?”, a adăugat.

La întrebarea: „DE CE?” vom avea răspunsul când totul se va termina

„Dacă ne uităm afară, ghioceii, iarba, copacii, păsările, animăluțele își văd de viața lor, neatinse. Pentru întregul pământ viața merge mai departe, după rânduiala Domnului, doar că pentru oameni, totul s-a năruit. La întrebarea: DE CE? vom avea răspunsul când totul se va termina. Putem doar să sperăm că totul se va termina cu bine. Când noi, oamenii, ne credem Dumnezei, Dumnezeu alege un virus, ceva care nu se vede să ne arate tuturor, nouă, măsura. Să înțelegem că vine o vreme pentru toate. Sănătate multă și izolare întru luminare!”, a completat acesta.