Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Se apropie Sfârșitul Lumii!? Ce spune o faimoasă clarvăzătoare despre ultimele zile pe care le mai avem de trăit
Ezoteric

Se apropie Sfârșitul Lumii!? Ce spune o faimoasă clarvăzătoare despre ultimele zile pe care le mai avem de trăit

Se apropie Sfârșitul Lumii!? Ce spune o faimoasă clarvăzătoare despre ultimele zile pe care le mai avem de trăit

Există foarte multe persoane care nu cred că Maria Ghiorghiu are ”har” și nu poate prevede ce se va întâmpla în viitor, dar sunt și oamenii care sunt destul de atenți la ceea ce scrie și îi citesc blogul. Maria Ghiorghiu face un anunț înspăimântător.

Se spune despre Maria Ghiorghiu ca are darul clarviziunii, iar din curiozitate sau pur și simplu, fanii săi îi urmăresc fiecare postare a sa. Atunci când în discuție este adus subiectul ”sfârșitul lumii” tot este mult mai incitant. Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său personal că între 20 și 30 decembrie 2020, vine sfârșitul lumii. Clarvăzătoarea îndeamnă la rugăciune pe toată lumea.

Nici subiectul coronavirus nu a fost neglijat de clarvăzătoare, sfătuind ca igiena personală să fie înainte de toate, ceea ce recomandă și medicii.

”Dragii mei, în aceasta seara tarzie, aud un glas care spune doara atat: „În perioada 20 – 30 Decembrie !” Prieteni dragi, ce se va intampla in aceasta perioada sau unde anume,eu nu stiu a va spune deocamdata.Dar cum pana in Decembrie mai e ceva timp, sa ne rugam fratilor ca sa avem parte si de lucruri frumoase in viata noastra. Sa fim optimisti, sa nu ne temem de Coronavirus, ci sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si vom fi bine cu totii. Sa respectam cu sfintenie regulile de igiena, si nu avem de ce sa fim ingrijorati”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a prezis Apocalipsa

Omenirea va dispărea de pe plantă din cauza unei bacterii, potrivit unui mesaj făcut public de Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoarea îndeamnă toți oamenii spre rugăciune așa vom fi cu toții protejați. Prezicătoarea nu este singura care a discutat despre acest subiect. Si Carmen Harra a vorbit despre sfîrșitul lumii, dar și despre faptul că omenirea va lua legătura cu civilizații din alte galaxii.

”În aceasta după-amiaza, in timp ce scriam aici, pe blog, aud un glas care spune asa: «Patologie! Da, e patologica! BACTERIE patologica!». Clipă în care, am in fața ochilor un patrat rosu ca de foc, un rosu foarte intens, iar in patrat, pe partea stanga in interior, cam o treime din patrat, vedeam ceva alb in rosul intens, ceva alb ce arata ca o jumatate de meduza, cu multe tentacule.In termeni medicali spus, vedeam o BACTERIE care se tot extindea in interiorul patratului de foc rosu intens. As da ca exemplu (luat de pe net ) ceva ca in imaginea de mai jos,doar ca era in patrat rosu de foc, era sectionata in doua si transparenta la mijloc cu multe tentacule. Dragii mei,din păcate, vom auzi de o BACTERIE, posibil ucigasa, care va face ravagii in lume. Unde anume se va descoperi sau cand, eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu, dragilor, este faptul că, de vom avea credinta in inima si-n sufletul nostru, macar cat un graunte de mustar, de ne vom iubi aproapele ca pe noi insine, vom fi ocoliti si ocrotiti de tot ce ne-ar aduce chin si suferinta. Sa fim buni fratilor, sa facem fapte bune, sa avem mila de cel necajit si oropsit, sa ne rugam pana si in gandul nostru, si nimic nu se va atinge de sufletul si de trupul nostru. Suntem in Sfantul si Marele Post al Sfintelor Pasti, sa mergem la sfânta biserică sa ne spovedim la părintele duhovnic ca apoi, sa fim vrednici a ne impartasi cu Sfintele Taine, cu Prea Curat si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea. Amin! Cu dragoste, Maria”, a dezvăluit clarvăzătoarea, potrivit Cancan.