Actual

Se fac bani frumoși din reciclarea de PET-uri! Cât se poate câștiga zilnic

PET-uri Supermarketul care oferă mai mulți bani în schimbul PET-urilor! Este nevoie de o aplicație
sursa foto. arhiva companiei

Un român care colectează sticle din coșurile de gunoi reușește să câștige sume considerabile de bani. Zonele amenajate pentru colectarea recipientelor sunt întotdeauna pline, întrucât mulți oameni reciclează diferite tipuri de PET-uri.

Un bărbat din Iași a povestit cum își asigură venitul prin colectarea sticlelor aruncate de alții. El a spus că se trezește devreme dimineața și pleacă să caute aceste recipiente cu ambalaj special.

„Am un căruț pe care îl încarc cu PET-uri și în drum mai descarc din ele, la magazinele care au aparatele astea de colectare. Să zicem că scot zilnic cam 100 lei din sticlele pe care le strâng. Nu e mult, dar nu e nici puțin. De cele mai multe ori cumpăr alimente cu banii pe care-i strâng într-o zi”, a declarat ieșeanul.

Mulți alți români se află în aceeași situație, colectând PET-uri pentru a câștiga bani. Bărbatul din Iași a menționat că adesea merge în zonele de grătar sau picnic în zilele de weekend, unde adună sticlele de plastic. La sfârșitul zilei, el reușește să strângă o sumă considerabilă de bani, conform Fanatik.ro.

„De cele mai multe ori le cer oamenilor direct acele sticle. Într-un weekend am reușit să câștig chiar și 400 de lei. Eu nu cred că noi facem rău cuiva, din contră. Ajutăm la reciclare și putem spune că suntem plătiți pentru acest lucru. Pentru unii, cei 50 de bani nu sunt importanți. Dar, la final de zi, poți face multe cu banii strânși”, a mai spus bărbatul.