Actual

Supermarketul care oferă mai mulți bani în schimbul PET-urilor! Este nevoie de o aplicație

PET-uri Supermarketul care oferă mai mulți bani în schimbul PET-urilor! Este nevoie de o aplicație
sursa foto: arhiva companiei

Un lanț de supermarketuri din România a anunțat că își sporește eforturile pentru a promova reciclarea PET-urilor. Suma oferită pentru aceste ambalaje va fi crescută. Scopul noii politici este să motiveze un număr mai mare de români să se implice în procesul de reciclare.

„10 bani în plus la fiecare ambalaj reciclat, indiferent de cantitate, oferiți de Auchan clienților care reciclează la aparatele din magazinele retailerului și folosesc cardul de fidelitate, indiferent de unde au făcut cumpărăturile. Auchan invită românii să recicleze mai mult și, chiar dacă au cumpărat de la alte magazine, le acordă un bonus suplimentar pentru ambalajele reciclate, pe o perioadă de 4 luni”, se arată în comunicatul de presă.

Clienții cu cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot primi o garanție de 0,5 lei în schimbul PET-urilor la terminalele de reciclare RVM din magazinele Auchan. Această garanție este valabilă timp de 12 luni de la data emiterii cardului. De asemenea, ei primesc un bonus suplimentar de 0,1 lei pe ambalaj cu simbolul „Ambalaj cu garanție”. Suma se acordă sub formă de voucher de fidelitate, disponibil în aplicația Auchan. Oferta este disponibilă până la data de 15 septembrie, conform ziare.com.