Lifestyle

Se întâmplă și la case mai mari! La ce a renunțat Jennifer Lopez de când se află în izolare?

Se întâmplă și la case mai mari! La ce a renunțat Jennifer Lopez de când se află în izolare?

Se întâmplă și la case mai mari! La ce a renunțat Jennifer Lopez de când se află în izolare? Cu toate că vedeta se află în izolare de o lună de zile, aceasta mărturisește că nu îi lipsește ceva anume. Vedeta  se află în izolare alături de partenerul ei, Alex Rodriguez, și cei 4 copii. Artista a povestit prin legătură video în emisiunea lui Ellen DeGeneres, despre schimbările din viața ei.

„Am fost într-o alergătură continuă în ultimii ani, așa că mă bucur să pot sta acasă. Plănuiam să iau o pauză după ce s-au terminat Super Bowl-ul și filmările pentru emisiunea „World of Dance”. Așa că a fost bine până acum. Nu știu cum o să mă simt dacă perioada asta se prelungește mult timp. Mai întrebă-mă o dată peste o lună sau două”, a mărturisit vedeta.

Aceasta a povestit și despre felul în care își ajută copiii la teme. „Îi ajut la teme. Toți cei patru copii sunt la ore acum, le fac online. Eu m-am ocupat în special de Emmy și Max.” Aceasta a recunoscut că a întâmpinat dificultăți la unele materii, mai ales la matematică.

Nunta a fost amânată

Vedeta a vorbit deschis despre faptul că pandemia i-a afectat nunta pe care urma să o aibă cu Alex Rodriguez. Cei doi sunt logodiți din martie și își doresc să concretizeze jurămintele.

„Da, data a fost afectată, deci o să vedem ce se întâmplă acum. Sincer, chiar nu știu ce se va întâmpla acum, cu data nunții sau tot ce înseamnă evenimentul. La fel ca restul lumii, ne-am ajustat viețile. Din nou, trebuie să așteptăm câteva luni și să vedem când o să dispară totul”, i-a povestit J.Lo. prietenei sale, Ellen DeGeneres.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, timp de un an. Din 2001 până în 2003, a fost măritată că Chris Judd. Iar timp de 10 ani, a fost căsătorită cu Marc Anthony. Din ultimul ei mariaj, JLO îi are pe gemenii Max și Emme. Și Alex are din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis două fetițe, Natasha și Ella.