Social

Se introduc voucherele virtuale! Cum funcționează noul sistem

vouchere de vacanta sursa foto edenred
sursa foto: arhiva companiei

O platformă cunoscută din România a anunțat că va începe să furnizeze vouchere virtuale înlocuind voucherele fizice. Astfel, cetățenii români vor putea folosi voucherele pentru masă, de vacanță și tichetele cadou în mediul online.

Această decizie marchează prima dată când compania introduce carduri virtuale pentru gama lor de produse. Sunt incluse voucherele de vacanță, de masă, și voucherele cadou.

Prin această inițiativă, utilizatorii vor beneficia de aceleași avantaje ca și în cazul unui card convențional, dar fără nevoia de a avea un suport fizic din plastic. Noul sistem de vouchere va fi disponibil odată ce legislația referitoare la emisia de tichete pe card virtual va fi implementată.

Edenred introduce voucherele virtuale

„Introducerea cardurilor virtuale este următorul pas firesc. Adaptat noilor modele de lucru ale companiilor și ale angajaților și aliniat la un imperativ major de mediu. Eliminarea plasticului din procesele de producție”, a declarat Gorkem Oran, director general Edenred România.

Edenred România este o companie specializată în soluții de beneficii și recompense pentru angajați, făcând parte din grupul internațional Edenred. Compania oferă o gamă diversă de servicii și produse.

Prin intermediul platformelor sale, Edenred România facilitează accesul angajaților la diverse beneficii într-un mod simplu și eficient. Utilizarea tehnologiei moderne, inclusiv a cardurilor virtuale și a aplicațiilor mobile, face ca procesul de utilizare a beneficiilor să fie rapid și convenabil pentru angajați și companiile partenere.

Cardul virtual constă într-un cod unic format din 16 cifre, generat electronic și asociat contului de utilizator din aplicația MyEdenred. Acest card virtual va oferi aceleași opțiuni și servicii ca și un card fizic. Serviciul va fi accesibil direct de pe smartphone.

MIPE a comunicat data precisă la care suma de 250 de lei va fi creditată pe cardurile sociale destinate achiziționării de alimente în luna aprilie.

„Sprijinul de 250 de lei la 2 luni va fi virat pe cardurile pentru alimente în perioada 15-25 aprilie 2024”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a MIPE.

„Din acest an, Guvernul României a decis majorarea la 2.000 de lei a nivelului maxim al veniturilor pentru care sunt acordate tichetele sociale. Cardurile pot fi utilizate pentru alimente sau pentru mese calde. În anul 2024, aceste carduri vor fi alimentate de șase ori. În februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, potrivit dailybusiness.