Lifestyle

Secrete de vedetă la 52 de ani. Tania Budi. Trucuri de înfrumusețare

Secrete de vedetă la 52 de ani. Tania Budi. Trucuri de înfrumusețare

Secrete de vedetă la 52 de ani. Tania Budi. Trucuri de înfrumusețare.

Tania Budi pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Are 52 de ani și arată senzațional. Vedeta a declarat pentru revista VIVA că un lucru pe care a învățat să-l facă bine este acela de a se farda natural și corect. Aceasta a mai spus că acum se place mai mult decât se plăcea în urmă cu 30 de ani.

„În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect. Am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă.

Grija interioară, cred totuși, că e mult mai importantă decât cea exterioară. Pentru că se vede pe mimică, pe cum articulezi cuvintele. Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic, lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze. O piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania Budi.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cal şi în aer liber

Vedeta a mai spus că nu obișnuiește să mănânce foarte mult. Iar lucrul acesta poate fi unul din secretele siluetei sale.

„Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile. Dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa”, a mai spus Tania Budi.