Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Secretul celebrei vindecătoare a Rusiei. Leacuri minune pentru curățarea sângelui și ficatului
Ezoteric

Secretul celebrei vindecătoare a Rusiei. Leacuri minune pentru curățarea sângelui și ficatului

Secretul celebrei vindecătoare a Rusiei. Leacuri minune pentru curățarea sângelui și ficatului

Secretul celebrei vindecătoare a Rusiei. Leacuri minune pentru curățarea sângelui și ficatului.

Numele ei a ajuns legendă. Născută în Caucaz, Djuna Davitasvili a devenit lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică și o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din viaţă anul trecut la Moscova, la vârsta de 65 de ani.

Își trata pacienții fără să-i atingă. Djuna a fost înzestrată cu puteri bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. Ani de zile, a fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev.

MENS SANA IN CORPORE SANO: Sfaturile bioterapeutei Djuna

Djuna Davitasvili. Leacuri minune

Curățirea limfei și a sângelui

Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml).

La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile.

Curățirea ficatului

Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore.

Atentie: cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina toate reziduurile de la ficat.

Curățirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre – calculi renali)

Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece.

Chiar daca nu va vine sa credeti, dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. In cazuri extrem de rare este nevoie ca procedura se fie repetata dupa doua saptamani.

Curățirea articulațiilor de săruri (spondilozaă, artrită, poliartrită)

Se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.