Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Secretul din spatele strategiei care a cucerit rapid Italia în lupta cu molima din China. Dezvăluiri de ultimă oră
Ezoteric

Secretul din spatele strategiei care a cucerit rapid Italia în lupta cu molima din China. Dezvăluiri de ultimă oră

Secretul din spatele strategiei care a cucerit rapid Italia în lupta cu molima din China.  Perioada de izolare poate duce la efecte negative asupra oamenilor, iar Lidia Fecioru și Mihai Vorpochievici recomandă strategia adoptată de italieni în lupta cu molima din China.

Lidia Fecioru și Mihai Vorpochievici au vorbit, sâmbătă, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, despre efectul pe care îl are muzica asupra psihicului uman.

„Astea sunt specifice lor și când bat din toate nebuniile alea, capace, linguri și altele, alungă spiritele. Închipuiți-vă că bătutul este o vibrație. Noi suntem primitivi de felul nostru și tot ce nu ne este străin ne este la îndemână.

Chestia cu bătutul din palme, din orice chestie care să facă gălăgie, clopotele când bat, așa se ard energiile negative”, a spus Lidia Fecioru.

„În momentul când bați din palme activezi toate punctele energetice. Dar și pe tălpi și dacă te apuci să bați din palme și mai și joci, ce stare de spirit mai bună vrei. Toată lumea are în casă o sursă de muzică: un aparat de radio, un televizor cu canale de muzică, un telefon”, a completat MIhai Voropchievici.