Lifestyle

Secretul divulgat de Adriana Trandafir a creat furtună. „Verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei”

Secretul divulgat de Adriana Trandafir a creat furtună. „Verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei”

Adriana Trandafir este o actriță română de teatru și film. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1979. A jucat în filme precum Ciocolată cu alune, Europolis și Sacrificiul și acum joacă pe scena teatrului Odeon din București.

Actrița are și poveste de viață impresionantă. Chiar dacă are parte de o carieră de succes, actrița nu poate spune că stă atât de bine pe plan personal. Luni, 8 martie, la Sinteza zilei, ediție în cadrul căreia a fost difuzat un interviu realizat de Mirela Voicu, Adriana Trandafir a făcut o mărturisire emoționantă. Ea a divulgat lumii întregi povestea ei de viață.

Adriana Trandafir a aflat după multă vreme faptul că mama ei biologică era, de fapt, mătușa ei. La momentul respectiv, actrița susține că a trăit un mare șoc să afle faptul că mai are și trei frați.

„Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei…

După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta.

Când m-a sunat fratele meu – aveam vreo 50 de ani – mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!”, potrivit Antena 3.

Adriana Trandafir: „Mama biologică a spus adevărul”

„Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povestește-mi!’

Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea…

L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul.

Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu

Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea.

Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a spus Adriana Trandafir, la Antena 3.