Info Actual

Info Actual > Showbiz > Secretul frumusetii Oanei Sarbu. Iata trucul sau: Efect fantastic in ceea ce priveste re­echilibrarea
Showbiz

Secretul frumusetii Oanei Sarbu. Iata trucul sau: Efect fantastic in ceea ce priveste re­echilibrarea

Secretul frumusetii Oanei Sarbu. Iata trucul sau: Efect fantastic in ceea ce priveste re­echilibrarea

Secretul frumusetii Oanei Sarbu! Vedeta a dezvaluit cum reuseste sa se mentina intr-o forma de invidiat. Exista un truc despre care spune ca are un efect fantastic!

In cadrul unui interviu acordat pentru Formula As, vedeta a marturisit cum reuseste sa isi pastreze feminitatea. Se pare ca micile rasfaturi o fac sa se simta atat de bine in pielea sa.

Secretul frumusetii Oanei Sarbu: Un efect fantastic în ceea ce priveşte re­echilibrarea

“Eu îmi fac timp, din când în când, pentru o şedinţă de masaj, pentru o sesiune de înot, pentru o evadare de câteva zile la un spa… Orice atin­gere cu energie bună, fie că e vorba de apă, fie că e vorba de mâinile unui terapeut, fie că e vor­ba de nişte pietre calde (cele care se folosesc în ma­sajul cu pietre vulcanice), are, cel puţin în ca­zul meu, un efect fantastic în ceea ce priveşte re­echilibrarea (ca şi în cazul îmbrăţişărilor sincere, despre care există studii ştiinţifice şi psihologice serioase, care le demonstrează beneficitatea, atât la nivel fizic, cât şi la nivel psihic şi emoţional).

Răsfăţurile astea ne fac să ne simţim şi mai bine în corpul nostru

Pe de altă parte, răsfăţurile astea ne fac să ne simţim şi mai bine în corpul nostru – pielea parcă străluceşte şi o simţi infinit mai hidratată şi mai elastică, tenul îţi înfloreşte etc. –, iar când te simţi bine trupeşte, te simţi şi mai fe­minină, îţi creşte încrederea în tine… dacă mai adaugi şi-o boare de parfum (în cazul meu, un par­fum oud, pe bază de santal, de scor­ţişoară…), te simţi gata să cucereşti lumea!

Acel amestec de delicateţe, de eleganţă şi de cochetărie, este o trăsătură cu care te naşti

Fireşte, feminitatea, acel amestec de delicateţe, de eleganţă şi de cochetărie, este o trăsătură cu care te naşti, însă ea poate şi trebuie – consider eu – să fie şi cultivată de-a lungul anilor, astfel încât ea să nu se ofilească înspre toamna vieţii. O femeie în­grijită, care şi-a cultivat delicateţea, eleganţa şi cochetăria, rămâne fe­minină chiar şi atunci când în jurul ochilor i-au apărut riduri, când con­turul feţei nu mai e la fel de ferm, când pielea a început să-şi mai piardă din elasticitate…”, a declarat vedeta pentru Formula AS.