Info Actual

Info Actual > Diverse > Secretul lui Ilie Nastase! Singurul sau fiu a fost nascut de o COPILA
Diverse

Secretul lui Ilie Nastase! Singurul sau fiu a fost nascut de o COPILA

Secretul lui Ilie Nastase! Singurul sau fiu a fost nascut de o COPILA

Secretul lui Ilie Nastase! Sunt putini cei care stiu ca fostul tenismen are un singur fiu, acesta fiind nascut de o copila in varsta de 15 ani.

Putini stiu ca primul copil al celebrului tenismen este Nathalie, in varsta acum de 40 de ani, a carei mama este belgianca Dominique Garzia, prima sotie a lui Ilie Nastase.

Din pacate, casnicia lor s-a consumat s-a consumat dupa opt ani, iar Ilie Nastase si-a gasit alinarea in bratele Alexandrei King, un fotomodel american celebru al anilor ’80.

Secretul lui Ilie Nastase. Din dorinta de a ramane insarcinata, Alexandra a incercat tot ce i-a stat in putinta si pentru ca nu a reusit sa isi implineasca marele vis, a hotarat sa adopte un copil cu Ilie Nastase, pe Nicholas. Baietelul a fost nascut la data de 1 Iulie 1987, mama lui biologica fiind o copila de doar 13 ani din San Antonio, care ramasese insarcinata cu un coleg de la scoala.

Nicholas are 31 de ani si locuieste in New York

In prezent, Nicholas are 31 de ani si locuieste in New York. In ciuda faptului ca stau departe unul de celalalt si Ilie Nastase nu este tatal sau natural, cei doi s-au inteles intotdeauna de minune si tin legatura ori de cate ori au ocazia.

Al treilea copil este adoptat

Mai mult decat atat, pana si al treilea copil al lui Ilie Nastase si al Alexandrei King este adoptat! Charlotte, caci despre ea este vorba, a fost nascuta in 1990, de o femeie din Miami, care avea 40 de ani si sapte copii, asa ca nu a mai putut sa intretina inca unul. Charlotte locuieste si ea in New York, impreuna cu mama sa adoptiva.

Dupa ce s-a despartit de Alexandra King, Ilie Nastase s-a casatorit cu Amalia Teodorescu, femeia care i-a daruit doi copii. Amalia si Ilie Nastase au divortat in 2010, iar din casnicia sa au rezultat doua fetite, Alessia si Emma.

Cu penultima femeie din viata sa, Brigitte Sfat, Ilie Nastase nu a avut niciun copil. Insa, de-a lungul timpului bruneta a sustinut ca fostul tenismen ar mai avea un copil secret, despre care se stiu prea putine lucruri.

“Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. (…) El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că ea (Amalia Năstase, n.r.) i-a impus lucrul ăsta”, a dezvaluit Brigitte in urma cu ceva timp, potrivit OKMagazine.