Info Actual

Info Actual > Showbiz > Secretul lui Teo Trandafir a fost dezvăluit! „Nu știu câte kilograme am”
Showbiz

Secretul lui Teo Trandafir a fost dezvăluit! „Nu știu câte kilograme am”

Secretul lui Teo Trandafir a fost dezvăluit! „Nu știu câte kilograme am”

Secretul lui Teo Trandafir a fost dezvăluit! „Nu știu câte kilograme am”. Într-un interviu acordat Click!, vedeta Kanal D a povestit că viața sa s-a schimbat în foarte multe privințe.

În plină pandemie de coronavirus, Teo spune că emisiunea sa, Teo Show, a suferit modificări importanta.

„Din punct de vedere tehnic, am trecut la comunicare pe Skype sau alt mijloc la îndemâna invitatului. Asta ne-a permis să vorbim cu oameni din străinătate, pe care nu i-am mai văzut de mulţi ani.

Am avut norocul extraordinar că oamenii care se ocupă de managementul Kanal D să ia rapid măsurile de distanţare socială şi de igienă strictă impuse de această epidemie. Ca să înţelegeţi, eu mă simt mult mai în siguranţă, şi am spus-o şi în emisiune, la serviciu decât acasă”, a mărturisit vedeta.

„Nu-mi fac planuri niciodată”

Teo a mai spus că este izolată toto timpul, împreună cu fiica sa, în afara celor două ore de emisie.

„Dezinfectăm tot ce putem, dar dacă nu ieşim nu avem motive să exagerăm; avem tot ce ne trebuie din acest punct de vedere, ne spălăm de 100 de ori pe mâini”, a mai spus aceasta.

Teo a mărturisit că nu își mai face planuri și trăiește totul așa cum vine.

„Doamna care ne ajută la curăţenie nu mai poate ajunge şi facem multe lucruri împreună; spălăm, călcăm, gătim, facem curăţenie împreună. E un om cu care poţi să vorbeşti orice, ceea ce pentru mine e foarte important, mai ales acum. Comunică bine, corect, frumos, cel puţin după regulile mele.  Pricepe repede unde e hiba, vine cu rezolvări, nu face din nimic tragedii inutile”.

„Bogdaproste că nu mai pot mânca”

Vedeta a mai spus că nu știe câte kilograme are și nici nu o interesează „atâta vreme cât „intru” în blugi şi îmi ies inelele. Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac. Zic „bogdaproste” că nu pot mânca, pentru că în perioada asta de izolare aş fi mâncat mai mult probabil, dar stomacul nu-mi per­mite”.

Teo Trandafir a mai spus că nu-i lipsește niciodată din meniu ceaiul de salvie.

„Beau un litru şi jumătate de ceai neîndulcit de salvie în fiecare dimineaţă înainte să plec la muncă”, a mărturisit vedeta.