Info Actual

Info Actual > Diverse > Secretul unui machiaj perfect a fost dezvăluit. Truc folosit de multe vedete. Vei arăta perfect
Diverse

Secretul unui machiaj perfect a fost dezvăluit. Truc folosit de multe vedete. Vei arăta perfect

Secretul unui machiaj perfect a fost dezvăluit. Truc folosit de multe vedete. Vei arăta perfect

Secretul unui machiaj perfect a fost dezvăluit.Truc folosit de multe vedete. Vei arăta perfect

Dacă te întrebi de ce multe vedete trecute de 40 de ani au un ten perfect, tânăr și fresh, trebuie să știți că ele folosesc trucul corean de înfrumusețare. Folosint aceste tehnici, și tenul va arăta la fel ca al lor.

Acest truc a devenit extrem de popular în mediul online datorită unui blogger japonez de frumusețe și a luat rapid amploare în Coreea, mai ales în lunile de vară, când multe femei fac efoturi colosale pentru a-și face machiajul să reziste în fața căldurii.

Multe vedete au început deja să aplice acest truc, iar efectul lui este unul cu adevărat miraculos. Jamsu oferă un aspect natural, mai tânăr și mai proaspăt al tenului, în doar câteva secunde.

Mai mult, acest truc te poate ajuta să-și menți tenu incredibil de mat și îți va oferi un finisaj moalte, iar pielea ta va arăta precum una de bebeluș. Aplicarea machiajului va fi și ea mult mai simplă, iar acesta va rămâne rezistent la transfer, o veste bună mai ales atunci când nu ai timp să ți-l refaci.

Cum folosești trucul coreean Jamsu? Care este cel mai important pas?

Jamsu”, care se traduce prin „scufundare”, iar acest truc implică acoperirea tenului cu o cantitate mare de pudră, apoi scufundarea feței într-un vas cu apă rece, timp de 15-30 de secunde.

Acesta este pasul cel mai important pe care îl faci înainte de machiaj, înlocuind astfel baza pe care o aplicai înainte. După ce folosit tehnica menționată mai sus poți să continui cu make-up-ul.

Acest lucru are un efect similar cu procesul de coacere. Pudra și apa lucrează împreună pentru a fixa machiajul, împiedicându-l să se curețe sau să se estompeze, în plus, conferă pielii un finisaj mat, fără sebum, potrivit voxbiz.ro.