Diverse

Șefii ANPC au deranjat cu controalele de pe litoral. S-au făcut presiuni la guvern să fie trași de urechi

Șefii ANPC au deranjat cu controalele de pe litoral. S-au făcut presiuni la guvern să fie trași de urechi

Potrivit surselor, mai marii ANPC au fost chemați să dea cu subsemnatul, pentru că și-au permis să facă controale pe litoral. Se pare că a deranjat anumite asociații patronale, care susțin că le afectează afacerile.

Scandalul cu descoperirile făcute de inspectorii ANPC pe litoral când s-au găsit tone de carne și alte produse alimentare expirate de mai mult de trei ani au dat peste cap oamenii de afaceri.

Aceștia fac tot ce pot ca să le pună pumnul în gură inspectorilor ANPC cărora le-au cam fost stricate ploile. Urmarea? Au început să se facă sesizări și presiuni la guvern pentru a fi stopate orice acțiuni.

Sursele au declarat pentru stiripesurse.ro că mai marii ANPC au fost chemați la ordine la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului unde li s-a solicitat să se oprească. În replică, președintele ANPC, Horia Constantinescu a scris pe pagina de facebook că turismul de pe litoral este distrus chiar de operatorii economici.

„Mă simt ca în fața propagandei comuniste sau fasciste, când adevărul trebuia ascuns”

„Cine a distrus Crăciunul? Grinch! Cine a distrus turismul romanesc? Horia Constantinescu Cel puțin așa apare într-un raport scris mărunt și înaintat Guvernului. Înțeleg că realitatea dură transmisă de autoritatea noastră și de mine personal, ar trebui băgată sub preș!

Mă simt ca în fața propagandei comuniste sau fasciste, când adevărul trebuia ascuns și nu aveai voie să vorbești decât de bine, chiar dacă realitatea crudă era alta! Eu am distrus, nu construcțiile prea multe și haotic autorizate, nu împuțenia din stațiuni, nu dughenele și lipsa distracției, nu serviciile scumpe și de proastă calitate.

Nu mâncarea veche de zeci de ani, nu lipsa promovării. Nimic din toate acestea, ci eu personal pentru că am tupeul să vă spun care este realitatea și la ce să fiți atenți!

„Ascunși în birouri, în fața tastaturii, elaborează astfel de raportări mincinoase”

Nu este treaba mea să-i promovez  pe cei care își fac treaba bine, cu toate că permanent spun că există și aceștia! Este treaba dânșilor! Altfel, aș putea fi acuzat că am luat șpagă, să favorizez pe unul sau pe altul!

Ascunși în birouri, în fața tastaturii, elaborează astfel de raportări mincinoase, cei ce își ascund incapacitatea de a face cu adevărat ceva, altceva decât de a găsi scuze puerile și justificări pentru a-și acoperi impotenta administrativă.

Cine verifică dacă clasificările mai sunt reale? Probabil nimeni! Vreau să trăiesc momentul când autoritatea noastră nu va mai găsi nimic nelalocul lui! Poate ar trebui să inventăm ministerul ipocriziei în România!

Într-o țară în care ascunsul gunoiului sub preș a devenit sport național sau în care putem pătrunde doar cu ajutorul Poliției și Jandarmeriei, spărgând ușile în spațiile comerciale, turismul va muri de tot! Înțeleg că este o disperare generalizată să plec din funcția pe care o ocup pentru a lăsa, că merge și așa…

Această abordare fățarnică a adus nu numai turismul romanesc în situația în care este! Românii au plecat în alte tări, speriați de prețuri și stricați la stomac, mult înainte să ajung eu la protecția consumatorilor!

Nu ați observat asta, pentru că atunci vă preocupați să aveți marfă pe raft în băcănia deschisă pe faleza din Mamaia! Ia cu pâine! Țara asta nu a murit singură, a fost împinsă pe scări de semnatarii unor raportări ca acestea! Șpaga și minciuna au distrus totul! Nu eu!”, a scris șeful ANPC.

Sursă foto: CTNews