Lifestyle

Șeful poliției din Arkansas demisionează după ce ar fi instigat la violența împotriva democraților

Șeful poliției din Arkansas demisionează după ce ar fi instigat la violența împotriva democraților


Un șef de poliție din Arkansas și-a dat demisia după ce ar fi postat mesaje care cereau violență împotriva democraților în legătură cu alegerile prezidențiale din 2020, a anunțat sâmbătă primarul orașului.

 Holland, fostul șef de poliție din orașul Marshall slab populat, ar fi cerut „Moartea tuturor democraților marxisti”, într-o serie de mesaje postate pe platforma de socializare numită Parler, se arată în rapoarte.Lang Hollanf ar fi scris, de asemenea și „Nu luați prizonieri și să nu lăsați supraviețuitori!” și „Aruncă apă asupra lor în restaurante. Împingeți-i de pe trotuare „, potrivit KNWA-T.  

Kevin Elliot, primarul orașului Marshall, un oraș de aproximativ 1.300 de persoane situat la aproximativ 100 de mile nord de Little Rock, a publicat sâmbătă o declarație prin care condamnă presupusele comentarii.


„Comunitatea Marshall nu sprijină în niciun fel și nu acceptă agresiunea sau amenințările de violență cu privire la orice convingere politică”, a scris el. „Suntem o comunitate primitoare care lucrează cu umilință pentru a construi un viitor luminos pentru TOȚI cetățenii noștri.”


După întâlnirea cu
Holland, el a spus că fostul șef de poliție a demisionat „efectiv imediat”.