Info Actual

Info Actual > Politică > Șeful statului a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor religioase
Politică

Șeful statului a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor religioase

Şeful statului a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de Paște pentru catolici şi reformați și a Floriilor pentru ortodocși. ”Uniți și încrezător în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare” – spune președintele Klaus Iohannis, referindu-se la epidemia provocată de coronavirus.

Şeful statului a transmise astăzi un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de Paște pentru catolici şi reformați și a Floriilor pentru ortodocși.

Klaus Iohannis: ”Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni. Chiar dacă aceste sfinte sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că în curând vom putea fi împreună din nou. Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neoprotestante, care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoare a smereniei și iubirii. Dragi români, fie ca sărbătorile Pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare. Hristos a înviat! Frohe Ostern!  Kellemes húsvéti ünnepeket!”