Lifestyle

Selly îl pune la punct pe Daniel Funeriu. „Poate i-a șoptit cineva și aia e. Poate omul e nevinovat”

Selly îl pune la punct pe Daniel Funeriu. „Poate i-a șoptit cineva și aia e. Poate omul e nevinovat”

Selly îl pune la punct pe Daniel Funeriu. „Poate i-a șoptit cineva și aia e. Poate omul e nevinovat”.

Vloggerul Selly nu a întârziat să-i răspundă fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu. Replica lui Selly vine după ce a fost numit „maimuță încălțată cu figuri în cap” de către Funeriu.

Selly îl pune la punct pe Daniel Funeriu: „Funeriu a fost praf şi ca ministru al Educaţiei”

„S-a implicat și fostul ministru al Educației. Care s-a gândit că ar fi o idee bună să mă numească „maimuță încălţată cu figuri în cap”. Da, asta a zis omul. O insultă de-a dreptul devastatoare.

Nici nu ştiu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Acum, sigur, aş putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-vă de ce, după ce că e praf la capitolul insulte.

Funeriu a fost praf şi ca ministru al Educaţiei. Dar chiar aş vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluţii reale, care ar putea funcţiona. Ca să schimbe actualul sistem de învăţământ, nu pe un tip care nu e în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva.

E ironic că omul ăsta pe care l-ați văzut (în ceșebra fază în care i se șoptește ce să spună de la pupitrul Ministerului Educației, n.e.), fost ministru al Educației, e cel care a introdus camerele de luat vederi de la Bacalaureat. Ca să nu se mai șoptească răspunsurile.

Dar în fine, nu mă mai iau de Funeriu, că poate omul nici nu a zis-o cu intenție. Poate i-a șoptit cineva și aia e. Poate omul e nevinovat”, a declarat Selly în vlog.

Ce spunea Daniel Funeriu despre vloggerul Selly?

În urmă cu câteva zile, după ce Selly a luat Bacalaureatul cu note foarte bune, acesta ar fi afirmat că a „ieșit pe poarta liceului în 2020, perfect pregătit pentru anul 1990”.

Această afirmația l-a deranjat pe fostul ministru al învățământului, care l-a urecheat pe Selly, numindu-l „o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap”.

„Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap. Măi copii, puneți mâna pe carte, ascultați-vă profesorii și învățați pe rupte.

Dacă mergeți la școală, nu acumulați absențe, învățați 3-4 ore zilnic acasă, faceți sport, nu beți, nu fumați, nu vă drogați, trust me, o să vă fie bine. Dacă nu faceți asta, dar dați zilnic vina pe școală, pe profesori, pe ministru, pe societatea asta nașpa, riscul e mare ca, dacă nu deveniți vedete de tiktok, să o dați sever în bară”, a scris Funeriu pe contul personal de Facebook.