Lifestyle

Selly răspunde acuzațiilor: Toți românii, la petrecere, ascultă doar Mozart

Selly răspunde acuzațiilor: Toți românii, la petrecere, ascultă doar Mozart

Selly răspunde acuzațiilor. Andrei Șelaru a făcut primele declarații în contextul scandalului pe care l-a iscat odată cu sărbătorirea zilei sale de naștere.

Răspunsul lui Selly a apărut pe canalul său de Youtube. Andrei Șelaru a explicat ce s-a întâmplat, în realitate, la ziua sa de naștere.

„Sunt acuzat ca am facut treaba asta in pandemie si pentru ca i-am adus pe Tzanca si pe Biju sa cante de ziua mea. Lumea este suparata ca noi ascultam manele la petreceri. Toti romanii, la petrecere, asculta doar Mozart. (…) E ireal cata ipocrizie poate exista in tara asta! (…)

Cluburile sunt pline. In club e voie, intr-o casa imensa e ilegal

Eu am primit amenda pentru ca am facut acest eveniment in pandemie. In primul rand, eu chiar cred ca pandemia asta exista si e un pericol real, chiar cred ca trebuie sa avem grija, nu sunt pe conspiratii. In al doilea rand, in cazul asta, nu politia e cea care trebuie injurata, nu face legea, doar aplica legea. Oamenii legii doar si-au facut meseria. Ei s-au prins a doua zi, cand au vazut filmuletele de pe TikTok si m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupida. (…) Cluburile sunt pline. In club e voie, intr-o casa imensa e ilegal. Nu imi spuneti voi mie ca nu v-ati chemat prietenii de ziua voastra”, a spus Selly pe contul sau de YouTube.

Selly răspunde acuzațiilor:”Inainte de petrecere, am rugat pe toata lumea sa faca test de COVID! (…) Sunt vreo doua persoane din staff-ul tehnic al lui Tzanca care nu mi-au aratat inainte poze cu testele”, a mai spus Selly.