Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Semnele astrelor deconspirate. „Poate fi și un ultimatum!”
Ezoteric

Semnele astrelor deconspirate. „Poate fi și un ultimatum!”

Semnele astrelor deconspirate. „Poate fi și un ultimatum!”

Semnele astrelor deconspirate. „Poate fi și un ultimatum!” Daniela Simulescu, astrologul DCNews, explică ce înseamnă intrarea lui Saturn în semnul Vărsătorului.

„Pe 22 martie, Saturn va intra în semnul Vărsătorului. Însă până atunci, se află în gradul 29 al Capricornului. Un semn zodiacal are treizeci de grade. Ultimul grad (între 29°00’00″ si 29°59’59″) este denumit anaretic și este considerat unul de criză (termenul anaretic vine de la cuvântul grecesc anarietes, adică distrugător).

Ultimul grad este cel în care s-a acumulat toată energia semnului, iar planeta aflată acolo nu mai poate fi controlată. Își exercită influența total imprevizibil”, spune Simulescu.

Semnele astrelor deconspirate. Astrolgul ține să precizeze că Saturn este planeta testelor.

„Acum nu este cazul să ne gândim că asistăm la o distrugere, dar este necesar să reținem că Saturn este planeta testelor, iar Capricornul este semnul disciplinei și răcelii.

Și cum legea corespondenței spune așa: ceea ce este sus este și ceea ce este jos, ne putem da seama de analogia între aflarea lui Saturn la grad anaretic și restricțiile pe care le trăim cu toții”, a mai spus Daniela Simulescu.