Lifestyle

Senatoarea Diana Șoșoacă îi plânge de milă actualei soții a lui George Simion. „Nu o văd bine…”

Senatoarea Diana Șoșoacă îi plânge de milă actualei soții a lui George Simion. „Nu o văd bine…”

După ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe George Simion, considerând că a făcut o nuntă care nu-i face deloc cinste, Diana Șoșoacă a comentat și despre soția lui, Ilinca. Iată ce spune politicianul într-o discuție cu prietena ei, Adriana Bahmuțeanu.

Senatoarea nu vede deloc bine această căsnicie și crede că Ilinca va avea multe probleme. În plus, ea crede că e un mare păcat faptul că și-a lăsat iubitul cu care a stat doi ani ca să se mărite cu Simion. Ea e convinsă că fetița de doar 22 de ani (n.r. Ilinca Simion are 24 de ani) a pornit la drum cu multe vise, dar mai mult ca sigur că acestea nu se vor împlini. Diana Șoșoacă n-a vrut însă să afirme sau să infirme dacă Iulia l-ar fi luat pe liderul AUR de bărbat din interes, prezicând că timpul va aranja lucrurile.

 „Mi-e milă de fetița asta”

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită.

Îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private”, a menționat senatoarea.

„Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu”, a adăugat Şoşoacă, potrivit România TV.

„Chiar trebuie să faci mizeria asta?”

Șoșoacă crede că a fost mizerabil cum a procedat Simion pentru a-și atrage donații pentru nuntă, mai ales că are lunar un salariu de 10.000 de euro.

„Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune?

Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, i-a mai spus Șoșoacă Adrianei Bahmuțeanu.

Sursă foto: evz