Info Actual

Info Actual > Diverse > Serena Williams. Un smash hotărât de la prima întâlnire cu viitorul său soț
Diverse

Serena Williams. Un smash hotărât de la prima întâlnire cu viitorul său soț

Serena Williams. Un smash hotărât de la prima întâlnire cu viitorul său soț

Serena Williams. Un smash hotărât de la prima întâlnire cu viitorul său soț. Zicala conform căreia când femeia zice „nu”, de fapt zice „da”, pare să fie adevărată. Cel puțin în cazul ocupantei locului 9 în clasamentul WTA. Serena Williams a recunoscut că nu a fost foarte impresionată de soțul său, la prima vedere.

Jucătoarea de tenis a mai povestit că, deși l-a alungat de lângă ea, acesta a refuzat. Tocmai această hotărâre a viitorului său soț i s-a părut incitantă.

„Aventura a început la Roma în urmă cu 5 sau 6 ani. Sunt cea mai rea în privința reperelor temporare. El s-a așezat la masa mea. I-am spus să plece. A refuzat. Asta mi s-a părut destul de incitant.

L-am întrebat dacă îi plac trufele. A zis că da. În cele din urmă am spus și eu da. Și iată unde suntem acum, 5 sau 6 ani mai târziu”, a scris Serena Williams pe Instagram.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017, iar în același an au dat naștere unei fetițe, Alexis Olympia. Alexis Kerry Ohanian este un antreprenor și investitor american american. Este cel mai cunoscut drept co-fondator și președinte executiv al site-ului de știri sociale Reddit.