Lifestyle

Serghei Mizil, adevărul despre Mădălin Voicu: Am înghițit ani de zile toate minciunile

Serghei Mizil, adevărul despre Mădălin Voicu: Am înghițit ani de zile toate minciunile

Serghei Mizil, adevărul despre Mădălin Voicu. Acesta a aruncat vorbe grele, în directm la Antena Stars, televiziune la care actualul om de afaceri a intervenit pentru a transmite că nici nu își dorește vreo împăcare cu Mădălin Voicu.

„Este prea complicat să spun sau să răspund. Deci eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate… care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea. Şi nu am de ce să mă împac.

Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers. El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el.

El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a spus Serghei Mizil pentru Antena Stars.

Serghei Mizil a spus cine este Mădălin Voicu, de fapt

„Nu mă mai împac cu el niciodată, m-am săturat ca el să apară ca băiatul bun și eu lepra, mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic. Ce face, măi, Paganini, acum? El, politician și violonist celebru care s-a certat cu mine și cu alții din cauza unei femei? Și ce a făcut aia, marea pictoriță? L-a dat afară din casă și a schimbat yalele.

Serghei Mizil, adevărul despre Mădălin Voicu: L-a părăsit și maestrul doarme acum pe canapea acasă la mama lui în bibliotecă. Vai de el! Uite pentru ce le-a dat ăsta cu șutul prietenilor lui de-o viață”, a mai spus Mizil şi în trecut, când a fost întrebat dacă va relua prietenia cu Mădălin Voicu.