Info Actual

Info Actual > Showbiz > Serghei Mizil, precizări de ultimă oră în scandalul momentului: „ Marica a fost șmecher…”
Showbiz

Serghei Mizil, precizări de ultimă oră în scandalul momentului: „ Marica a fost șmecher…”

Serghei Mizil, precizări de ultimă oră în scandalul momentului: „ Marica a fost șmecher...”

Serghei Mizil face precizări de ultimă oră cu privire la ultimul scandalul generat din lumea sportului. Acesta, la fel ca și Anamaria Prodan, a sărit în apărarea fotbalistului retras din activitate, specificând că, dacă era în locul lui Marica, el ar fi ieșit din camera de hotel în „fundul gol”, nu în prosop.

„Eu țin cu Marica! Eu dacă eram soțul nici nu mă duceam… să mă duc să-i spun ce? Marica este șmecher! Eu ieșeam în fundul gol. Marica a fost șmecher că a «ars-o… cu țigara». Dacă ea spunea că Marica a forțat-o, mai ziceam. Dar ea a spus că discutau. Cum să discuți cu g… gol? Marica a avut prosopul pentru televiziuni, dacă eram eu vedeați tot563. Mai și spune femeia că vorbeau. Eu nu pot să vorbesc singur două ore… Tu poți să vorbești și pe ea să o «doară buzele»”, a declarat Serghei Mizil la „Realitatea Plus”.

Mai mult, Serghei Mizil este de părere că apariția filmulețului a fost doar o încercare de a-l compromite pe Ciprian Marica.

„Ei au vrut să-l compromită pe Marica. Nu vreau să fiu în pielea soțului doamnei, dar am înțeles că el a dat imaginile. Cum să fac așa ceva?”

„În mentalul populației, Marica este șmecher. 99% din bărbații căsătoriți «ard pe cineva». Cum să vin eu și să spun, mamă nu-mi găsesc cuvintele, că a «ars-o unul pe nevastă-mea» . Asta este… Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”, a mai spus Serghei Mizil.