Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Sfârșitul lui Octombrie aduce probleme financiare. Astrolog: Vreau să vă atrag atenția!
Ezoteric

Sfârșitul lui Octombrie aduce probleme financiare. Astrolog: Vreau să vă atrag atenția!

Sfârșitul lui Octombrie aduce probleme financiare. Astrolog: Vreau să vă atrag atenția!

Sfârșitul lui Octombrie aduce probleme financiare. Daniela Simulescu, astrolog, atrage atenția asupra unui eveniment astrologic care aduce de la sine probleme în zona financiară.

“Dacă în primele zile e un disconfort permanent pe umerii voștri, chiar dacă Soarele e în semnul vostru, el face careul cu Saturn, opoziția cu Marte și atârnă pe umerii voștri. Abia vă mișcați! Faptul că Soarele va intra apoi în casa a 2-a, pare ciudat să spun că veți avea multă energie. Pare foarte ciudat, dar nu avem e face pentru că energia voastră a fost combătută din toate părțile… ce să faceți?!

Sfârșitul lui Octombrie aduce probleme financiare. Astrolog: Vreau să vă atrag atenția!

Acum, de pe 23, când Soarele trece în Scorpion, aici vorbim despre bani, că mai reîntregiți, din toate punctele de vedere. Dacă ați avut la un moment dat un plan și l-ați lăsat de izbeliște, s-ar putea ca zilele astea, mai ales după 23 să vă aduceți aminte, să găsiți oameni, să reporniți, să mai căutați soluții, să sunați și știți ce este interesant? Nu o să vă lăsați influențați săptămâna aceasta de ce auziți! Sunteți mai încrezători și nu mai aveți anxietatea aceea care vă provoacă de cele mai multe ori. Vă oferă niște antenuțe și imediat cum prindeți niște posturi străine, cum gata, o luați razna. Asta e un lucru bun, pentru că anul ăsta nu a fost deloc ușor pentru voi.

Vreau să vă atrag atenția asupra lui Lilith care intră în Taur și financiar să știți că aș avea mai multă grijă săptămâna aceasta”, le spune Daniela Simulescu, astrolog DCnews, nativilor sau celor cu ascendentul în Balanță.