Lifestyle

SFÂȘIETOR! Chemat să-și salveze propriul fiu. Momente cumplite pentru un angajat SMURD

SFÂȘIETOR! Chemat să-și salveze propriul fiu. Momente cumplite pentru un angajat SMURD

SFÂȘIETOR! Chemat să-și salveze propriul fiu. Momente cumplite pentru un angajat SMURD.

În urma unui accident de circulație produs la câțiva kilometri de Lugoj, pe raza localității Fardea, a fost solicitat un echipaj SMURD. Un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină, după ce a ieșit cu bicicleta din curtea bunicilor. Echipajele polițiștilor și salvărilor care au ajuns la fața locului, prin 112 au stabilit că băiețelul trebuie transpostat de urgență la spital.

Datorită leziunilor periculoase, medicii au decis să ridice de la sol, de la Timișoara, elicopterul SMURD, conform lugojinfo.ro. Au urmat momente dramatice. Unul dintre salvatorii de pe elicopterul SMURD era chiar tatăl băiețelului. Localnicii spun că au avut parte de un moment sfâșietor, care i-au făcut să plângă.

S-a dovedit că angajatul SMURD știa că apelul pentru salvarea unei persoane era din localitatea părinților săi. Dar nu putea să bănuiască ce urma să se întâmple.  Practic, a fost nevoit să-i salveze viața chiar fiului său.

Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara. În urma primelor examene medicale, băiețelul este în afara oricărui pericol.