Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sfaturi de la Bobonete! „Vom supraviețui! Stați acasă încă două săptămâni!”
Showbiz

Sfaturi de la Bobonete! „Vom supraviețui! Stați acasă încă două săptămâni!”

Sfaturi de la Bobonete! „Vom supraviețui! Stați acasă încă două săptămâni!”

Sfaturi de la Bobonete! „Vom supraviețui! Stați acasă încă două săptămâni!” Actorul Mihai Bobonete își păstrază optimismul în această perioadă de criză din România. Acesta a luat izolarea la domiciliu foarte în serios. El își îndeamnă admiratorii să depășească, prin umro și răbdare, perioada dificilă în care ne aflăm. Bobonete a postat un mesaj plin de umor pe pagina sa Facebook.

„Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei ăi a realității crude. Nu durează mult, în vremea asta ține maxim 3 zile apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor dar sigur, în curând , ca la cinema, în curând pe marile ecrane .
Nu ține mult, vă garantez și vă sfătuiesc să stați de vorbă cu soțul/soția/iubita/iubitul, să vă jucați cu cei mici, să comunicati păreri și temeri, tot ce vă trece prin cap, faceți ceva nou, plantați, desenați, citiți, decupați, cântați, dansați, orice activitate care să vă poarte mintea în alte direcții”, și-a sfătuit Bobonete urmăritorii.

Acesta le-a reamintit oamenilor că, în curând vine Paștele. „Vine Paștele si trece totul, vom fi bine si ne revenim noi ușor , ușor. Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi dar va trece și vom fi învățat ceva important de la perioada asta. Fie că acum conștientizați asta sau fie că mai târziu veți descoperi urmările izolării.
Azi e joi și mâine e vineri, weekend acasă, în casă, cu familia, cu cei dragi. Gătiți, beți un pahar, vedeți un film, odihniți-vă! VA FI BINE!!! VA TRECE!!! VOM SUPRAVIEȚUI !!! STAȚI ACASĂ ÎNCA DOUĂ SĂPTĂMÂNI!!!”, a fost mesajul actorului.