Info Actual

Info Actual > Diverse > Sfaturi prețioase din partea Lidiei Fecioru: „Dacă ești bun ești prost…”
Diverse

Sfaturi prețioase din partea Lidiei Fecioru: „Dacă ești bun ești prost…”

Sfaturi prețioase din partea Lidiei Fecioru: „Dacă ești bun ești prost...”

Lidia Fecioru s-a hotărât că este timpul de a face noi mărturisiri legate de marea greșeală pe care mulți dintre noi o fac. Bioenergoterapeutul a vorbit despre capcana în care cad mulți români. „Dacă ești bun ești prost. Ești luat de cel mai mare fraier de pe Pământul ăsta dacă ești bun prea tare”.

Lidia Fecioru a vorbit despre starea pe care o ai după ce simți că ai fost folosit. Potrivit acesteia, nu mulți oameni apreciează binele făcut și profită din plin de pe urma acestui lucru.

”Închipuie-ți ce stare ai după ce simți că ai fost folosit. Riști să fii folosit, ai fost folosit și îți dai seama. Tu ești amabil, ești drăguț și oamenii au tendința de a se folosi de bunătatea ta, de sinceritatea și de a călca peste tine.

Dacă ești bun ești prost. Ești luat de cel mai mare fraier de pe Pământul ăsta dacă ești bun prea tare.

Trebuie să știi toate aceste chestii și să îți dai seama, atunci când cineva încearcă să te folosească. Oamenii buni nu suportă să vadă oamenii suferinzi și atunci încearcă să ajute. Iar celălalt începe să folosească foarte mult chestia asta.

Sfaturi prețioase din partea Lidiei Fecioru: „Dacă ești bun ești prost…”

Și îți dai seama că te-a folosit cât a avut nevoie, cât să își facă treburile lui și apoi te-a aruncat ca pe o măsea stricată”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Bunătatea unei persoane trebuie să fie până la o anumită limită, în caz contrar, oamenii o vor duce până la limita exasperării, este de părere Lidia Fecioru. Propria persoană contează cel mai mult, apoi grija celorlalți.

”Atunci când nu îți sunt respectate limitele. Fiind bun, nu te cerți cu ceilalți și oamenii trag de tine și te duc până la limita exasperării și nu realizează că și tu, la rândul tău, ai o limită.

Când vezi că nu îți este respectată limita, te trezești. Mai avem chestia cu indiferența altora. Noi ne tăvălim în chinurile facerii de bine și sunt ceilalți pe care nu îi interesează.

Indiferența e cea care bate orice sentiment posibil. Indiferența și ignoranța sunt două lucruri care pe om îl rănesc cel mai mult.

Lipsa îngrijirii de sine. Îți pasă de ăla că e desculț, îți pasă de ăla că s-a certat cu nevasta, îți pasă de aia că a luat bătaie de la bărbat, dar cea mai multă îngrijiri o ai nevoie tu.

Când avem grija celorlalți, dar de tine uiți în totalitate. Nu îți pasă cum trăiești, nici de ce trăiești. Important pentru tine e că ai făcut un bine, dar și această chestie are o limită”, a încheiat bionergorepaeutul.