Lifestyle

Show cu scandal la „Românii au talent”. „Mi-o venit să urlu când am văzut”

Show cu scandal la „Românii au talent”. „Mi-o venit să urlu când am văzut”

Emisiunea concurs „Românii au talent”, așteptată de foarte mulți telespectatori cu sufletul la gură, a difuzat, vineri, o nouă ediție.

Toate numerele prezentate au fost apreciate de public, mai puțin unul.

Este vorba despre numărul acrobatei de 20 de ani din Ucraina, care, deji spectacular a iritat o parte dintre telespectatori.

Fanii emisiunii s-au revoltat acuzând jurații că show-ul promovează străinii în devaforea românilor.

Mesaje dure de la telespectatori

Pentru evoluția tinerei Ruslana Krutas din Ucraina, Alexandra Dinu a apăsat butonul Golden Buzz care a trimis-o direct în semifinală.

„Aici ar trebui să fie vorba de oameni simpli, obișnuiți, care au un anumit talent, nu de profesioniști care excelează în meseria lor, nu pentru această emisiune”, a scris un telespectator.

„Mi-o venit să urlu când am văzut, și nu de bucurie. Noroc la Dumnezeu că finaliștii sunt votați de noi. A fost bună și foarte bună, dar 4 de DA erau mega suficienți. Chiar ea a spus că face treaba asta de 20 de ani,unde-i talentul?”, a punctat altul.

Producătorii emisiunii au fost acuzați foarte grav

Bai mai mult, unul dintre telespectatorii emisiunii i-a acuzat pe organizatori că au plătit-o pe tânăra din Ucraina.

„Dintre atâtea talente necunoscute este trist să dai Golden Buzz la un talent din cartea recordurilor. Eu cred că ați plătit-o să vină”, a punctat un telespectator.

„Talent deosebit, dar niciodată nu va câștigă marele premiu, chiar dacă ar fi cea mai talentată. Astfel, mă întreb de ce regulamentul concursului permite participarea străinilor”, se întreabă un alt telespectator.

„Cum ar fi să câștige un rus premiul de la ” Românii au talent” ? Sau un italian să câștige premiul de la Vocea României? Răspuns: Românii care au talent sunt ruși, iar Vocea României este italiană”, a mărturistit alt fan al show-ului.

Cine este ucraineaca care a luat Golden Buzz

Tânăra care a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent a început încă de la vârsta de 3 ani să facă gimnastică ritmică, iar apoi de la 6-7 ani a descoperi contorsionismul.

Ruslana Krutas călătorește în toată lumea cu show-urile ei, iar până la vârsta de 20 de ani, a ajuns în peste 25 de țări.

Ea studiază la Academia de Circ de la Kiev și are un record mondial pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane, potrivit cancan.ro