Lifestyle

Și-a presimțit moartea prințesa Diana? Mesajul transmis majordonului înaintea tragediei

Și-a presimțit moartea prințesa Diana? Mesajul transmis majordonului înaintea tragediei

Și-a presimțit moartea prințesa Diana? Întreaga planetă a fost marcată după moartea fulgerătoare a Prințesei Diana, decedată în urma accidentul înfiorător în care și-a pierdut viața și iubitul ei, Dodi Al-Fayed.

După accident, au ieșit la iveală secrete din viața Dianei. Printre acestea se află și cel al majordomului ei. Acesta a povestit că era abătută înainte de plecarea la Paris. Bărbatul a rămas marcat pe viață și asta pentru că ultimele cuvinte ale Prințesei Diana au fost: „Vei fi acolo cand mă voi întoarce, nu?”, potrivit DC News.

Majordomul a fost pus pe gânduri de aceste cuvinte și de tonul cu care au fost rostite și spune că parcă a presimțit că ceva rău se va întâmpla.

Reamintim că prințesa Diana și-a pierdut viața din cauza unei echipe de paparazzi. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit violent în interiorul unui pasaj. Deși s-a spus că Prințesa a murit pe loc, lucurile nu au stat chiașa. Aceasta a decedat în jurul orei de 3 noaptea, în urma unui stop cardiac.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *