Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sigur nu știai asta! Cine este celebritatea care a format un cuplu cu Mircea Badea
Showbiz

Sigur nu știai asta! Cine este celebritatea care a format un cuplu cu Mircea Badea

Sigur nu știai asta! Cine este celebritatea care a format un cuplu cu Mircea Badea

De aproape 20 de ani, Mircea Badea formează un cuplu perfect alături de Carmen Brumă. Cei doi formează o familie consolidată bine și au împreună un copil. Dar până să o cunoască pe fosta asistentă TV, vedeta de la Antena 3 a avut o altă iubită celebră.

Mircea Badea a avut doar relații de lungă durată. Înainte de a forma un cuplu cu Carmen Brumă, acesta a avut o relație de șapte ani cu o femeie celebră.

La acea vreme, mulți se așteptau ca Mircea Badea să o ducă la altar pe Diana Duhanov. Cei doi s-au iubit între anii 1995-2002.

a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar s-a remarcat mai mult în zona banking. De altfel, ea ocupă o poziție importantă în această industrie și astăzi, fiind directoare la o instituție bancară de prestigiu. După despărțirea de Mircea Badea, Diana s-a refugiat în brațele unui alt bărbat celebru.

Claudiu Misa este un hair-stylist foarte cunoscut, care deține și astăzi un salon de infrumusețare din București. Cei doi s-au și căsătorit și au împreună o fetiță. Sunt nedespărțiți și se afișează la toate evenimentele ca un cuplu foarte sudat și împlinit. De altfel, după despărțirea de Badea, Diana Duhanov – Diana Misa astăzi – a refuzat să mai discute despre acesta.

În perioada în care avea o relație stabilă, prin anul 2001, se pare că Mircea Badea ar fi încercat să o cucerească și pe Oana Zăvoranu. Aceasta a povestit despre ce s-a întâmplat întrea ea și realizatorul tv în urmă cu mai mulți ani, dar el a negat totul, ceea ce evident a înfurat-o pe Querida, care s-a dezlănțuit împotriva lui.

Mircea Badea a încercat să aibă o relație și cu cu Oana Zăvoranu. Cei doi  au trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste. Idila dintre cei doi a fost divulgată de Răzvan Dumitrescu, iubitul de acum opt ani al vedetei și foarte puțin comentată de Badea, care cel mai probabil a fost jenat între timp de idila din tinerețe.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a spus Oana pentru Wowbiz în 2012.

Seria declarațiilor despre Mircea Badea este amplă, iar poveștile sunt de-a dreptul spumoase și jenante, cel puțin pentru vedeta Antena 3, care nu mai are curajul să o contrazică public pe Oana Zăvoranu, după ce aceasta a șters cu el pe jos în nenumărate rânduri.

„Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, mai declara Oana, în septembrie 2012, potrivit voceabanilor.ro.