Lifestyle

Siguranța pusă în pericol de un șofer! De câte ori a fost prins băut la volan într-o singură zi

Siguranța pusă în pericol de un șofer! De câte ori a fost prins băut la volan într-o singură zi

Perioada sărbătorilor se apropie și odată cu ea și soferii care preferă să conducă chiar dacă au consumat băuturi alcoolice, fără să se gândească la ce tragedii ar putea cauza sau măcar la propria lor siguranță.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost prins de două ori în aceeaşi zi, la trei ore distanță, de polițiști, conducând beat și cu permisul suspendat, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 54 de ani din Câmpia Turzii a fost prins marți în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 150, în localitatea Bolduț, comuna Ceanu Mare.

Deoarece mirosea a alcool, poliţiştii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Ulterior, în jurul orei 16.10, poliţiştii l-au prins din nou pe același șofer în timp ce conducea un autoturism pe DJ 150, în localitatea Tritenii de Jos.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.