Info Actual

Info Actual > Showbiz > Simona Gherghe, speriată de calitatea aerului din București! „Suntem mii de oameni în situația asta!”
Showbiz

Simona Gherghe, speriată de calitatea aerului din București! „Suntem mii de oameni în situația asta!”

Simona Gherghe, speriată de calitatea aerului din București! „Suntem mii de oameni în situația asta!”

Simona Gherghe, speriată de calitatea aerului din București! „Suntem mii de oameni în situația asta!” Pentru a doua noapte consecutiv, aerul din București a fost irespirabil. Mai mulți oameni s-au plâns de faptul că au simțit un puternic miros de fum. Afectată de acest lucru a fost și Simona Gherghe, vedeta Antena 1. Aceasta a făcut un apel public către ministrul Mediului, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„A doua noapte consecutiv cand nu se poate respira. Nu putem deschide geamurile, mirosul de fum/cauciuc ars a intrat in casa si se simte foarte puternic. Practic, ma ustura ochii. E ceva ciudat in povestea asta. Garda Nationala de Mediu zice ca ieri noapte a fost un incendiu de miriste. Tot ieri, pe la ora 09.00 dimineata, s-a curatat aerul si n-au mai fost probleme. Dupa acelasi scenariu, in noaptea asta iar s-a intamplat. Probabil ca in vreo ora iar se va putea respira.

Deci care sa fie explicatia acestei “magii”? Si azi-noapte tot un incendiu de miriste? Si daca nu ar fi reusit sa-l stinga in totalitate, cum am mai citit, cum se explica faptul ca aerul devine de calitate in jurul orei 09.00? Vantul nu bate, deci nu poate fi invocat aici. Inteleg ca se simte puternic si in Bucuresti… Domnule Ministru Costel Alexe, ne datorati o explicatie! Nu e vorba de o comunitare restransa! Suntem mii de oameni in situatia asta!”, a fost mesajul Simonei Gherghe.