Info Actual > Showbiz > Simona Halep, despre cererea în căsătorie! IATĂ prima declarație a tenismenei
Showbiz

Simona Halep, despre cererea în căsătorie! IATĂ prima declarație a tenismenei

Simona Halep, despre cererea în căsătorie! IATĂ prima declarație a tenismenei

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a confirmat logodna cu Toni Iuruc, cu care este împreună de aproape doi ani! Tenismena a făcut prima declarație.

Simona Halep, despre cererea în căsătorie!

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri, 11 iunie, Simona Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă, iar sportiva nu și-a putut ascunde entuziasmul.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, despre planurile de nuntă

„Viața mea personală deja face parte din viața de sportivă, pot să le combin, sunt fericită și am o viață frumoasă. Sper să dau tot ce pot pe teren, mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”, a mărturisit Simona Halep.

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni Iuruc au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor, potrivit România TV.