Info Actual

Info Actual > Diverse > Simona Halep, donații generoase pentru medicii din România!
Diverse

Simona Halep, donații generoase pentru medicii din România!

Simona Halep, donații generoase pentru medicii din România!

Simona Halep, donații generoase pentru medicii care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Marea campioană a României a decis să facă o donație generoasă pentru cadrele medicale din București și Constanța.

Halep a transmis un mesaj video pe pagina persoanlă de Facebook. Ea își exprimă speranța că gestul său va fi urmat. “Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”