Info Actual

Info Actual > Diverse > Simona Halep nemulțumită de topul francezii de la L’Equipe. Ce a spus despre pozițile ocupate de Ion Țiriac și Darren Cahill
Diverse

Simona Halep nemulțumită de topul francezii de la L’Equipe. Ce a spus despre pozițile ocupate de Ion Țiriac și Darren Cahill

Simona Halep nemulțumită de topul francezii de la L'Equipe. Ce a spus despre pozițile ocupate de Ion Țiriac și Darren Cahill

Simona Halep nemulțumită de topul francezii de la L’Equipe. Ce a spus despre pozițile lui Ion Țiriac și Darren Cahill,  incluși de francezi într-un top select, al celor mai influente persoane din tenis.

Fostul tenismen român ocupă locul 19, iar antrenorul Simonei Halep este pe locul 16 în opinia francezilor. Simona Halep a comentat ierarhia realizată de francezi, în care Roger Federer este lider.

263”Nu mă surprinde acest lucru, Federer e Federer, din punctul meu de vedere e un geniu și îl respect și îl admir enorm. Darren e deosbit, e un om deosebit și merită acest loc. Poate dacă m-aș gândi mai bine ar merita să fie mai în față. Și domnul Țiriac care prin prezența lui și prin tot ce a făcut este un om special”, a spus Halep, la Digi Sport.

Top 10 tenismeni conform L’Equipe:

1 – Roger Federer
2 – Serena Williams
3 – Novak Djokovic
4 – Rafael Nadal
5 – Craig Tiley
6 – Billie Jean King
7 – Agentii sportivilor
8 – Andrea Gaudenzi
9 – Steve Simon
10 – Stacey Allaster

Halep se gândește să scrie o carte

Halep a explicat cum își petrece timpul în autoizolare și a afirmat că se gândește să scrie, la un moment dat, după ce își va încheia cariera, o carte despre viața ei și momentele petrecute în tenis, dacă fanii vor considera că ar fi o idee bună.

“Perioada asta era foarte bună pentru niște jocuri. Mă mai uit la filme, mai citesc, dar de multe ori îmi fac treburile personale, fac una, alta, prin casă, mai scriu câteva idei, dorințe… ce aș vrea să fac în viitor și tot așa.

Poate după ce voi termina cu tenisul o să am un live cu toți susținătorii mei și dacă ei vor dori să scriu ceva din tot ce am făcut în anii ăștia, poate mă voi gândi serios, dar momentan nu”, a explicat Simona Halep pentru Digi Sport.