Info Actual

Info Actual > Diverse > Simona Halep nu va mai juca în partidele WTA
Diverse

Simona Halep nu va mai juca în partidele WTA

Simona Halep nu va mai juca în partidele WTA
Simona Halep nu va mai juca în partidele WTA prea curând. După ce Indian Wells a fost amânat, aceeași decizie a fost luată și în privința turneului de la Miami, programat în perioada 24 martie – 4 aprilie.
Turneul de la Miami a fost anulat, iar Simona Halep își va amâna revenirea în circuit până la o dată neprecizată, din cauza pandemiei. Organizatorii au sperat că situația provocată de coronavirus nu va afecta competiția, dar lucururile stau total invers. Problemele cu care se confruntă și SUA au dus la anularea majorității competițiilor sportive.

Astfel, Simona Halep nu va mai juca o partidă de tenis prea curând într-un turneu, Halep va fi nevoită să-și prelungească vacanța forțată. Românca nu ar fi participat la Indian Wells, din cauza unei accidentări, dar ar fi putut să revină la Miami. Darren Cahill, antrenorul Simonei, este îngrijorat din cauza perspectivelor.

„După Miami, totul se mută în Europa. În Italia e o criză majoră și avem Openul Franței în câteva luni. În jurul acestor turnee ai între opt și zece evenimente pe zgură în diferite țări. Cred că e înțelept să luăm o pauză, ca să vedem ce se întâmplă în următoarele două sau patru săptămâni”, a afirmat australianul.