Lifestyle

Simona Pătruleasa, moment critic în căsnicie: Mulți divorțează din acest motiv

Simona Pătruleasa, moment critic în căsnicie: Mulți divorțează din acest motiv

Simona Pătruleasa, moment critic în căsnicie. Îndrăgita prezentatoare TV și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri neștiute despre cel mai complicat moment din viața de cuplu. Mulți tineri ajung la divorț din acest motiv!

Simona Pătruleasa a declarat că cel mai dureros moment din viața sa a fost atunci când a aflat că nu poate rămâne însărcinată. Din fericire, vedeta a putut conta pe sprijinul partenerului de viață, care a susținut-o și i-a dat încrederea de care avea nevoie.

„Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”, a declarat Simona Pătruleasa pentru viva.ro.

In toamna anului 2011, Simona Patruleasa a reusit sa aduca pe lume o fetita perfect sanatoasa, insa asta dupa foarte multe eforturi. Vedeta si-a dorit enorm apoi sa-si mai mareasca familia si sa-i ofere micutei Ingrid un fratior sau o surioara.

A urmat o perioada foarte dificila, in care Simona Patruleasa a facut numeroase tratamente si a reusit sa ramana insarcinata anul trecut. Din nefericire insa, a pierdut ce de-a doua sarcina, eveniment care a marcat-o profund.