Lifestyle

Singura fiica a lui Elizabeth Taylor. Liza a mostenit frumusetea mamei sale

Singura fiica a lui Elizabeth Taylor. Liza a mostenit frumusetea mamei sale

Singura fiica a lui Elizabeth Taylor. Frumoasa actrita a lasat in urma un chip angelic, care ii seamana leit, ba chiar ii si mosteneste faimosii ochi violeti.

Elizabeth Taylor, cunoscuta pentru rolurile sale memorabile din “Cleopatra” sau “Pisica de pe acoperisul fierbinte”, ramane una dintre cele mai frumoase femei din lume. Putini stiu ca talentata actrita are o fiica, care i-a mostenit frumusetea ravasitoare, dar si faimosii ochi ‘violeti’.

Liza Todd Burton a mostenit aspectul angelic al mamei sale

Fiica biologica a lui Elizabeth Taylor, Liza Todd Burton a mostenit aspectul angelic al mamei sale, chiar si ochii sai violeti. Chiar daca se aseamana ca doua picaturi de apa, fiica celebrei artiste nu a fost atrasa de cariera mamei sale si a preferat sa stea departe de viata publica.

Liza traieste inconjurata de cai, capre, caini si gaini

Potrivit LibertateaPentruFemei, Liza este o iubitoare de animale si sculptorita, traieste intr-o zona rurala, langa Hudson, New York, la cateva ore distanta de Manhattan, unde are parte de o viata linistita, inconjurata de cai, capre, caini si gaini.

Liza Todd Burton are 61 de ani, este divortata si mama a doi copii! In ciuda faptului ca si-a trait copilaria langa mama sa, care o lua peste tot cu ea, inclusiv pe platoruile de filmare, Liza refuza sa discute despre Elizabeth Taylor, chiar daca trasaturile si ochii sai unici o tradeaza.

I-am remarcat ochii și am știut imediat cine este

„Când am văzut-o prima dată, i-am remarcat ochii și am știut imediat cine este”, a dezvaluit un localnic din Hudson Valley, pentru New York Post, care a hotarat sa isi tina numele sub anonimat, de teama sa nu se supere Liza pe el.

Singura fiica a lui Elizabeth Taylor. Noi știam cine e

„Ea a decis cu mult timp în urmă să nu devină niciodată o parte din lumea mamei ei. Nu și-a dorit niciodată nici un fel de publicitate. Când a fost întrebată de un localnic dacă este fiica lui Elizabeth Taylor i-a răspuns: Nu știu de unde ai luat tu această informație. Ea a răspuns că nu e fiica ei, dar noi știam cine e”, a mai spus vecinul Lizei.

Toată lumea vrea să o întrebe un singur lucru

„Chiar și acum, după 20 de ani, de când s-a mutat în Hudson Valley, toată lumea vrea să o întrebe un singur lucru- „Cum era să o ai pe Elizabeth Taylor ca mamă”, însă ea nu vrea să discute deloc despre acest lucru”, a mai declarat un prieten al acesteia.