Lifestyle

Singurul român invitat la evenimentul anului în SUA: ”Pool party-ul lui Rick Ross”. Cine este antreprenorul Ali Symposium

Antreprenorul român Ali Symposium
sursa foto: Ali Symposium

Ali Symposium, un tânăr antreprenor român, în vârstă de 23 de ani, va lua parte, în data de 2 iulie 2023, la cel mai așteptat eveniment din SUA: Petrecerea lui Rick Ross! Ali este, de altfel, singurul român care a fost invitat la această mega petrecere din SUA.

Petrecerea lui Rick Ross este cel mai așteptat eveniment din Statele Unite!

Cea mai râvnită petrecere din America, va avea loc acasă la celebrul rapper American Rick Ross, nominalizat la mai multe premii Grammy, pentru cel mai bun album.

Rick Ross și-a făcut un nume, nu doar ca rapper de succes, ci și ca antreprenor de succes, care a transformat o carieră muzicală recunoscută, într-o avere. Îi place stilul său de viață care este direct proporțional cu valoarea averii sale, iar casa lui din Georgia, o dovedește.

Petrecerea dată de Rick Ross se va desfășura la conacul acestuia (The Promiseland), a cărui valoare se ridică la peste 5,8 milioane dolari. Proprietatea celebrului rapper se întinde pe 235 de acri, iar conacul se întinde pe 45.000 de metri pătrați. Acesta dispune de 109 camere, inclusiv 12 dormitoare spațioase și 21 de băi.

Proprietatea are, de asemenea, o sală de mese, care poate găzdui 100 de persoane, o pistă de bowling și un cinematograf. Cea mai mare atracție a conacului o reprezintă însă piscina exterioară, care are o dimensiune impresionantă, de 350.000 galoane de apă. Adică 1.400.000 litri de apă! Aceasta este considerată cea mai mare piscină rezidențială din Statele Unite, potrivită pentru cea mai mare reședință privată din Georgia!

Este important de precizat și faptul că Pool Party-ul pe care Rick Ross îl organizează, este un eveniment exclusiv privat, iar identitatea celebrilor invitați nu a fost dezvăluită de către gazdă. În plus, presa nu are acces, iar condițiile de securitate sunt foarte stricte. Totusi, managementul acestuia a permis accesul unui numar restrâns, de doar 20 de fani ai artistului, prin achiziționarea unui bilet special.

Cine este Ali Symposium?

Ali Symposium, singurul antreprenor român invitat la această grandioasă petrecere, are, la doar 23 de ani, un palmares bogat în organizarea de evenimente.

Este absolvent a Facultății de Management-Marketing din cadrul Universității Româno-Americane și fondator al firmei Symposium Entertainment, care a fost înființată acum trei ani. Firma condusă de Ali a organizat peste 90 de evenimente până în prezent, printre care și cel mai mare festival de muzică trap și techno din România, ”Symposium Festival”.

Antreprenorul român Ali Symposium

Antreprenorul român Ali Symposium

La evenimentele organizate de tânărul antreprenor au participat, de-a lungul anilor, peste jumătate de milion de spectatori! Tot Ali Symposium se ocupă si de renumitul Club BOA, din nordul Capitalei. De altfel, el este cel care a reușit performanța să-l aducă, direct din Miami, pe scena din România, de la Clubul Boa, pe celebrul DJ Hugel.

Nu în ultimul rând, Ali a fost invitat, anul acesta, ca delegat al României, să ia parte la ”International Music Summit”, care a avut loc în Ibiza.

Ali este pasionat încă de mic de muzică, acesta făcând parte, în copilărie, din Corul de copii Allegretto, care a cântat pe scenă cu Michael Jackson, la concertul din 1992, din România.

Antreprenorul român Ali Symposium

Antreprenorul român Ali Symposium

Pasiunea lui Ali pentru industria de entertainment s-a dezvoltat firesc, începând de la organizarea de evenimente de tip balul bobocilor, până la festivaluri cu zeci de mii de oameni. Și-a dorit să fie înconjurat de oameni pozitivi, pe care să-i unească muzica și să poată dezvolta proiecte îndrăznețe pentru România. Și a reușit!

Invitația la marele eveniment o puteți vedea mai jos:

OFFICIAL INVITATION - Rick Ross's house