Lifestyle

Situație critică pentru o ZODIE. Astrolog: „Multe frici, multe gânduri…”

Situație critică pentru o ZODIE. Astrolog: „Multe frici, multe gânduri…”

Situație critică pentru o ZODIE. Astrologul spune că de maine, 18 februarie, Soarele intră în semnul zodiei Pești, lucru ce vine cu vești proast pentru nativii acestei zodii, însă ei vor primi și vești bune.

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, la DCNewsTV, horoscopul pentru această săptămână. Nativii din zodia Pești trebuie să nu irosească energia, echilibrul interior este cheia pentru a trece mai ușor peste toate problemele întâmpinate săptămâna aceasta.

„Intră Soarele în semnul vostru pe 18 februarie. Multe frici, multe gânduri, multă nostalgie, multe amintiri. O mare confuzie. Multe dileme. Dar faptul că Soarele va intra în semnul vostru vă ajută să recăpătați încrederea și forța. Pentru a vă simți și mai bine trebuie să aveți grijă la cât dormiți și la ce energie consumați. Totul pleacă de la un echilibru interior”.

Chiar dacă veți întâmpina proble, astrologul vă sfătuiește să aveți grijă de voi toată săptămâna.

„Puteți uita lucruri pe unde nu vă așteptați. S-ar putea să aveți parte de persoane din trecut și amintiri neplăcute. Dar sunt doar niște amintiri. Deci, veți avea mai multă energie, dar trebuie să aveți grijă de voi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.